Over ons

O

Over Forevergreens koor

 Het Forevergreens koor is een initiatief van de Amerfoortse toetsenist/ arrangeur en dirigent Paul Brandsma en is bedoeld voor mensen, jong en oud, die 2-wekelijks op woensdagavond met plezier ‘songs van alle tijden’ willen zingen, echte evergreens. Melodieën om nooit te vergeten, die jong en oud uitnodigen tot samen zingen.

Repertoire Forevergreens

Het repertoire van Forevergreens is samengesteld uit alle muziekgenres, van pop tot klassiek, van jazz tot rock ’n roll, van uptempo tot ballads, van smartlap tot top 2000 en alles wat daar tussen zit. Bekende- en mooie melodieën in een evergreenjasje gestoken.

Informatie / inschrijven

  

Waar

Forevergreens repeteert in de Emmaüskerk aan de Noordewierweg 131 in Amersfoort.

Repetities

Forevergreens repeteert 2-wekelijks op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en kent na afloop een gezellige derde helft.Contributie

De contributie is € 13,50 per maand en is inclusief bladmuziek, oefentracks, koffie en thee in de pauze en het gebruik van ledenweb.

Informatie

Forevergreens heeft een eigen Facebookpagina (www.facebook.com/forevergreenskoor) en stuurt nieuwsbrieven met informatie per e-mail. Leden krijgen via het ledenweb toegang tot alle bladmuziek en oefentracks.

Lid worden

Forevergreens heeft plaats voor ca. 50 leden en er zijn nog wat plekken vrij. Als je interesse hebt om mee te gaan zingen met Forevergreens, stuur dan een mail met je gegevens naar info@forevergreens.nl. Het is ook mogelijk om een 'snuffelmaand' te doen, waarin je komt luisteren en zingen, en daarna beslist of je lid wilt worden van Forevergreens.

Agenda

De repetitieplanning na de zomer is:

24 aug., 7 sept., 14 sept., 5 okt. 19 okt., 2 nov., 16 nov., 30 nov., 14 dec.

Optredens:

- zaterdag 10 september: Groot Amateurkunstfestival in Amersfoort
- zondag 11 december: 'Op naar kerst' in theater De Koningshof in Doorn
- zaterdag 17 december om 15.30 uur: Bartiméus in Doorn
- woensdag 21 december om 18.30 uur: Mgr. Blomstichting in Amersfoort

Privacy Statement

Met ingang van 25 mei 2018 is de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) in werking getreden, in Nederland de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) genoemd. Forevergreens voldoet aan de AVG en werkt met een verwerkingsregister. Voor koorleden is het Privacy Statement toegevoegd aan het Huishoudelijk Reglement, voor anderen is dit opvraagbaar via info@forevergreens.nl.

Forevergreens in beeld

F

Neem contact op

C

Wil je meer weten over Forevergreens of een keertje komen kijken, neem dan per mail contact met ons op via info@forevergreens.nl.