Over ons

O

Over Forevergreens koor

 Het Forevergreens koor is een initiatief van de Amerfoortse toetsenist/ arrangeur en dirigent Paul Brandsma en is bedoeld voor mensen, jong en oud, die 2-wekelijks op woensdagavond met plezier ‘songs van alle tijden’ willen zingen, echte evergreens. Melodieën om nooit te vergeten, die jong en oud uitnodigen tot samen zingen.

Repertoire Forevergreens

Het repertoire van Forevergreens is samengesteld uit alle muziekgenres, van pop tot klassiek, van jazz tot rock ’n roll, van uptempo tot ballads, van smartlap tot top 2000 en alles wat daar tussen zit. Bekende- en mooie melodieën in een evergreenjasje gestoken.

Informatie / inschrijven

  

Waar

Vanaf januari 2023 repeteert Forevergreens repeteert in Buitenhuis Blom aan de Barchman Wuytierslaan 51 in Amersfoort.

Repetities

Forevergreens repeteert 2-wekelijks op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en kent na afloop een gezellige derde helft.Contributie

De contributie is € 13,50 per maand en is inclusief bladmuziek, oefentracks, koffie en thee in de pauze en het gebruik van ledenweb.

Informatie

Forevergreens heeft een eigen Facebookpagina (www.facebook.com/forevergreenskoor) en stuurt nieuwsbrieven met informatie per e-mail. Leden krijgen via het ledenweb toegang tot alle bladmuziek en oefentracks.

Lid worden

Forevergreens heeft plaats voor ca. 50 leden en er zijn nog wat plekken vrij. Als je graag mee wil komen zingen, mail dan je gegevens naar info@forevergreens.nl.
Het is ook mogelijk om een 'snuffelmaand' te doen, waarin je komt luisteren en zingen, en daarna beslist of je lid wil worden van Forevergreens.

Agenda:

Op woensdag 21 juni is de laatste repetitie voor de vakantie.
De repetitieplanning tot eind 2023 is:

30 aug., 6+20 sept., 4+18 okt., 1+15+29 nov., 13+20 dec.

Optredens:

- zaterdag 9 september: Groot Amateurkunstfestival in Amersfoort. Om 11.45 uur in de Xaveriuskerk en om 13.30 uur in de Joriskerk.
- woensdag 13 december om 18.00 uur bij de Mgr. Blomstichting in Amersfoort.

Privacy Statement

Met ingang van 25 mei 2018 is de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) in werking getreden, in Nederland de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) genoemd. Forevergreens voldoet aan de AVG en werkt met een verwerkingsregister. Voor koorleden is het Privacy Statement toegevoegd aan het Huishoudelijk Reglement, voor anderen is dit opvraagbaar via info@forevergreens.nl.

Forevergreens in beeld

F

Neem contact op

C

Wil je meer weten over Forevergreens of een keertje komen kijken, neem dan per mail contact met ons op via info@forevergreens.nl.